| Contact
 | Proefles
Zoeken in de site
 | Zwemtijden

Locatie: > Home > Algemeen > De-vereniging > Communicatie-en-Media > Nieuwsbrief > November-2021

Nieuwsbrief november 2021

Bedankt

We willen jullie bij deze hartelijk bedanken voor het meewerken aan de opgelegde maatregelen. Wij begrijpen dat het niet leuk of makkelijk is, maar gelukkig kunnen we dankzij deze maatregelen, op dit moment, nog steeds zwemmen.

Helaas blijven de coronacijfers in Nederland oplopen, waardoor er tijden de persconferentie van 26 november waarschijnlijk weer meer beperkingen aangekondigd worden. Houd onze website dus goed in de gaten voor eventuele nieuwe maatregelen. www.tilburgsewatervrienden.nl

november 2021

zondag 28 november 2021

Synchroonzwemmen

Junioren kampioenschappen in Almere

december 2021

donderdag 09 december 2021

Synchroonzwemmen

Regionaal diploma zwemmen in Eindhoven (diploma H t/m E)

vrijdag 10 december 2021

Diplomazwemmen in de Reeshof, zie verderop voor de indeling. Let op: de zwemlessen voor kinderen gaan niet door. Het senioren zwemmen en de trainingen van het synchroonzwemmen gaan wel door.

zaterdag 11 december 2021

Diplomazwemmen in de Drieburcht, zie verderop voor de indeling. Let op: de zwemlessen gaan niet door. De trainingen van de wedstrijdgroep gaan wel door.

zondag 12 december 2021

Diplomazwemmen in de Reeshof, zie verderop voor de indeling. Let op: de zwemlessen gaan niet door.

zondag 12 december 2021

Wedstrijdzwemmen

Nederlandse Junioren Zwemkampioenschappen WVNL. Hofbad - Den Haag Voor zwemmers van 7-13 jaar.

zaterdag 18 december 2021

Wedstrijdzwemmen

Limietzwemmen - sessie 2. Zwembad De Drieburcht (tijdens training)

vrijdag 24 december, zaterdag 25 december, zondag 26 december en dinsdag 28 december

Geen zwemactiviteiten in verband met Kerstmis

vrijdag 31 december, zaterdag 1 januari, zondag 2 januari en dinsdag 4 januari

Geen zwemactiviteiten in verband met Nieuwjaar

Kennismakingslessen Synchroonzwemmen

In november hebben we met veel plezier een paar kennismakingslessen synchroonzwemmen verzorgd binnen het try-out sport-kennismakingstraject. Een groep van 15 geïnteresseerde meiden van zes tot twaalf jaar hebben een leuke uitvoering op muziek aangeleerd. In een uitvoering zwem je op het ritme van de muziek bijzondere zwemslagen en figuren die je bij het synchroonzwemmen leert. Je moet goed oefenen voordat je de onderdelen synchroon kunt zwemmen, maar wat hebben deze deelnemers dit keer hard getraind en veel geleerd.

Tijdens de laatste les werden onze leden verrast door een mooie voorstelling van de try-out deelnemers. De meiden zagen er in glitterhesjes top uit en na een groot applaus kregen zij ter afsluiting een certificaat van deelname.

Ben jij bezig met zwemles bij de Watervrienden en wil je na je B of C diploma blijven zwemmen? Neem dan gerust eens contact op voor een proefles! www.tilburgsewatervrienden.nl/proefles

Diplomazwemmen 10, 11 en 12 december

Let op: op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 december gaan de zwemlessen voor kinderen niet door. Het senioren zwemmen, de trainingen van de wedstrijdgroep en het synchroonzwemmen gaan wel door.

Vanwege de coronamaatregelen mogen ouders helaas niet mee in het bad om te kijken.

Vrijdag 10 december, zwembad Reeshof

Diploma C: omkleden om 19.00 uur

Zaterdag 11 december, zwembad Drieburcht
Diploma A: omkleden om 12.35 uur
Diploma B: omkleden
om 13.35 uur
Wereldzwemslagen: omkleden
om 14.35 uur

Zondag 12 december, zwembad Reeshof
Zwemvaardigheid 1 en 2: omkleden om 9.05 uur
wemvaardigheid 3 en Survival 1: omkleden om 10.20 uur

Aan- of afmelden nieuwsbrief

Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet op je eigen e-mailadres? Ga dan naar tilburgsewatervrienden.nl/aanmelden.

Ontvang je deze nieuwsbrief, maar wil je dat liever niet meer? Ga dan naar tilburgsewatervrienden.nl/afmelden.

Zwemvereniging Tilburgse Watervrienden

Aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond