| Contact
 | Lid worden

Locatie: > Home > Algemeen > De-vereniging > Huisregels

Huisregels

Wij vinden veiligheid en hygiëne erg belangrijk en het dragen van een onderbroek onder de zwemkleding is niet hygiënisch.  Graag geen onderbroek dragen onder de zwemkleding.

Onze zwemmers lopen vaak met blote voeten van de kleedkamers naar het zwembad. Draag daarom zwembadslofjes over uw schoenen, als u met uw kind meeloopt naar het zwembad. Deze slofjes zijn gratis verkrijgbaar bij de medewerkers die bij de controle staan.

Lang haar dient uit praktisch en hygiënisch oogpunt altijd in een staart of vlecht te worden gedragen.

Onze vereniging heeft eigen grote kleedhokken om in om te kleden. Probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van deze kleedhokken. Gebruikt uw kind toch de kleine kleedhokjes, laat dan geen kleding hangen, zodat ook andere mensen gebruik kunnen maken van deze kleedhokken.

Het geslacht van de ouder bepaalt in welke kleedkamer wordt omgekleed (dus geen vaders in de dameskleedkamer en geen moeders in de herenkleedkamer).

De grote kleedhokken zijn openbaar. Als u kleren laat hangen in de grote kleedhokken is dit geheel op eigen risico. De vereniging is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van uw eigendommen. Het gebruik van de lockers is gratis, u heeft alleen een € 1 munstuk nodig als borg, dat krijgt u na gebruik weer terug.

Als u of uw kind(eren) op zaterdag zwemmen in zwembad de Drieburct, denkt u er dan aan dat u de lidmaatschapskaart en de toegangpas meeneemt, anders kan het zijn dat u het bad niet in kunt.

Laat uw kind voor de les even plassen (dan hoeft het niet tijdens de les).

Uw kind wacht bij de douche totdat er aangegeven wordt dat de zwemles begint.

Voor en na de zwemles mag er kort afgespoeld worden onder de douche, dus geen haren wassen of zeep gebruiken.

Tilburgse Watervrienden
Telefoon: 06 - 53776424 (na 18 uur)
E-mail: gebruik ons contactformulier
Postadres: Postbus 5, 5000 AA Tilburg