| Contact
 | Lid worden

Locatie: > Home > Algemeen > De-vereniging > Huisregels

Huisregels

Na het omkleden dienen de kinderen zelf van het kleedhok(je) naar de douche te lopen en wachten bij de douche, totdat er aangegeven wordt dat de zwemles begint. Het is niet de bedoeling dat ouders meelopen naar de douche, dit vanwege de drukte en de hygiëne.

Wij vinden veiligheid en hygiëne erg belangrijk en het dragen van een onderbroek onder de zwemkleding is niet hygiënisch.  Graag geen onderbroek dragen onder de zwemkleding.

Lang haar dient uit praktisch en hygiënisch oogpunt altijd in een staart of vlecht te worden gedragen.

Onze vereniging heeft eigen grote kleedhokken om in om te kleden. Probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van deze kleedhokken. Gebruikt uw kind toch de kleine kleedhokjes, laat dan geen kleding hangen, zodat ook andere mensen gebruik kunnen maken van deze kleedhokken.

Het geslacht van de ouder bepaalt in welke kleedkamer wordt omgekleed (dus geen vaders in de dameskleedkamer en geen moeders in de herenkleedkamer).

De grote kleedhokken zijn openbaar. Als u kleren laat hangen in de grote kleedhokken is dit geheel op eigen risico. De vereniging is niet aansprakelijk voor diefstal of beschadiging van uw eigendommen. Het gebruik van de lockers is gratis, u heeft alleen een € 1 munstuk nodig als borg, dat krijgt u na gebruik weer terug.

Als u of uw kind(eren) op zaterdag zwemmen in zwembad de Drieburcht, denkt u er dan aan dat u de lidmaatschapskaart en de toegangpas meeneemt, anders kan het zijn dat u het bad niet in kunt. Mocht u uw toegangspas verliezen, wordt er € 4 in rekening gebracht voor het vervangen van deze kaart.

Laat uw kind voor de les even plassen (dan hoeft het niet tijdens de les).

Voor en na de zwemles mag er kort afgespoeld worden onder de douche, dus geen haren wassen of zeep gebruiken.

Als u uw lidmaatschapskaart verliest, wordt er € 2 in rekening gebracht voor het vervangen van deze kaart.

Tilburgse Watervrienden
Telefoon: 06 - 53776424 (na 18 uur)
E-mail: gebruik ons contactformulier
Postadres: Postbus 5, 5000 AA Tilburg