| Contact
 | Kosten
 | Lid worden
 | Proefles
 | 
Zoeken in de site
 | Zwemtijden

Locatie: 

> Home > Evenementen > Pinksterkamp > 2011

Pinksterkamp 2011 - De Sprookjesbom

logo_pk2011.pngDe Sprookjeswereld stond helemaal op zijn kop, alle sprookjes waren namelijk door elkaar geraakt. Hoe dat kwam? Luister maar:

Lang, heel lang geleden was er eens een rijke graaf genaamd Hector VandeCasteele. Hij woonde in een kasteel en speelde de hoofdrol in vele bekende sprookjes. Hij verdiende daarmee heel veel geld.

Helaas voor Hector kwamen er in de sprookjeswereld veel nieuwe figuren bij, daardoor kent niemand hem tegenwoordig meer en verdient ook niet meer zoveel geld. Toen hij zo arm werd dat zijn kasteel verkocht moest gaan worden, besloot hij wraak te nemen. Hij bouwde een grote tijdbom en legde die naast de sprookjeswereld.
Gelukkig zag de tovenaar van de Magische Klok wat Hector aan het doen was en toverde hem snel om in een standbeeld. Iedereen dacht dat de sprookjeswereld nu veilig zou zijn, maar helaas... de bom telt nog steeds af. Het eerste stukje van de bom is ontploft en daardoor zijn alle sprookjes door elkaar geraakt. Daarom hebben ze de hulp ingeschakeld van sprookjesvertelster Frederique Fantasie en bomexpert Dirk Dynamiet. Zij moeten er samen met leden en instructeurs van de Tilburgse Watervrienden voor zorgen dat de sprookjes weer normaal worden en de bom onschadelijk gemaakt wordt.

Wie

We gaan met alle kinderen van de vereniging vanaf 6 tot en met 13 jaar die zin hebben om mee te gaan.

De begeleiding wordt gedaan door onze eigen zweminstructeurs. Een vaste club enthousiaste instructeurs is verantwoordelijk voor het plezier en de veiligheid van de kinderen. Uiteraard hebben we ook gekwalificeerde EHBO'ers bij ons.


Fotoboek - Evenementen - Pinksterkamp - 2011

Foto's van Pinksterkamp 2011 - De Sprookjesbom
122 foto's | Diavoorstelling

Zwemvereniging Tilburgse Watervrienden

Aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond
Koninklijk goedgekeurd 31-12-1971
Telefoon: 06 - 53 77 64 24
E-mail: gebruik ons contactformulier
Postadres: Postbus 5, 5000 AA Tilburg
Kamer van Koophandel nummer: 40258678
IBAN voor contributie: NL91 INGB 0001 9456 57


WhatsApp Facebook Instagram

© 2023 Zwemvereniging Tilburgse Watervrienden
Voor het laatst aangepast op 18 december 2021.