| Contact
 | Kosten
 | Lid worden
 | Proefles
 | 
Zoeken in de site
 | Zwemtijden

Locatie: 

> Home > Evenementen > Pinksterkamp > 2022

Pinksterkamp 2022 - Het scherm uit

566-Sleutelhanger6.png

Bekijk onze promotie video's op Youtube:

Teaser 1:  https://youtu.be/QvIvxjz8aUQ

Teaser 2:  https://youtu.be/xO7RILfIyC0

Teaser 3:  https://youtu.be/fG3bsycKuLs

Laatste kans:  https://youtu.be/GX6Y8rlHcLA

Houd jij van spelen? In het bos? En ga je graag mee op avontuur? Ga dan gezellig mee! We gaan namelijk een ongelofelijk avontuur beleven, want de regisseur Cay Camera zit in grote moeilijkheden.

Zijn beste personage, Daan Draaiboek, is uit het bioscoopscherm gekomen en zit nu vast in de echte wereld. Daardoor kan Cay nu geen films meer maken en ook Daan wil graag terug naar zijn eigen filmwereld. Help Cay mee tijdens het Pinksterkamp met de kinderen en vrijwilligers van de Tilburgse Watervrienden.

Wanneer

Het kamp is van 4 juni (11uur) tot en met 6 juni (14uur) voor leden vanaf 6 tot en met 13 jaar en kost slechts € 22,50 voor drie dagen eten, drinken, snoepen en spelen.
Opgeven kan tot en met 22 mei op het zwembad bij de controle. Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze vrijwilligers je graag te woord.

Vervoer

Op zaterdag brengen de ouders de kinderen om 11 uur naar ons kampterrein in Kasterlee (net over de grens in België). Daar worden de kinderen ook weer opgehaald op maandag (2e Pinksterdag) om 14 uur.

Wat we gaan doen

We gaan die dagen allerlei leuke spellen doen in het bos, op ons veld en als het nodig is in de binnenlocatie. Wij regelen de tenten, het eten, de spelletjes, EHBO-ers en alles wat erbij komt kijken. We beginnen op zaterdag altijd met een uitgebreide kennismaking, zodat de kinderen elkaar en de leiding leren kennen. Alles wat we doen staat in het teken van ons thema.

Wie er mee gaan

De kinderen die meegaan zwemmen allemaal bij ons en ook de leiding zijn onze eigen vrijwilligers. Uiteraard is iedereen in het bezit van een VOG en hebben we goede afspraken. Zo mag er bij ons op kamp geen alcohol gedronken worden, door niemand. Zijn er altijd minimaal 2 EHBO-ers beschikbaar (ook 's nachts) en volgen mij de richtlijnen van onze zwembranche.

Meedoen

Je kunt inschrijven vanaf 22 april tot en met 22 mei voor slechts € 22,50 voor drie dagen eten, spelen en 2 nachtjes slapen in een tent. Geef je dus nu op bij onze vrijwilligers op het zwembad. Je krijg dan meteen een unieke sleutelhanger cadeau.

Zaterdag 4 juni begint het kamp om 11 uur. Je kunt vanaf 10 uur op het terrein aankomen, eerder kunnen we je niet op het terrein toelaten.

Maandag 6 juni is het kamp om 14 uur afgelopen. Je kunt je kind dan vanaf 14 uur weer ophalen op het kampterrein. We kunnen je niet voor 14 uur op het terrein toelaten.

Tijdens het Pinksterkamp controleren wij uw kind op teken. We verzoeken je om na thuiskomst zelf je kind te controleren op teken! Als je meer informatie wilt of hier bezwaar tegen heeft, vraag het dan aan onze vrijwilligers (op het bad of op kamp zelf).

Documenten

Routebeschrijving
Brief ouders
Informatieformulier
Inschrijfformulier

Wil je weten hoe wij het kamp organiseren? Dan kun je hieronder nog extra informatie downloaden
Kampreglement
Noodweerprotocol
Tekencontroleprotocol
Medicijnprotocol


Zwemvereniging Tilburgse Watervrienden

Aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond
Koninklijk goedgekeurd 31-12-1971
Telefoon: 06 - 53 77 64 24
E-mail: gebruik ons contactformulier
Postadres: Postbus 5, 5000 AA Tilburg
Kamer van Koophandel nummer: 40258678
IBAN voor contributie: NL91 INGB 0001 9456 57


WhatsApp Facebook Instagram

© 2023 Zwemvereniging Tilburgse Watervrienden
Voor het laatst aangepast op 20 mei 2022.