| Contact
 | Kosten
 | Lid worden
 | Proefles
 | 
Zoeken in de site
 | Zwemtijden

Locatie: 

> Home > Evenementen > Pinksterkamp > 2023

Pinksterkamp 2023: Kraak de kluis

Heb jij zin in 3 dagen en 2 nachten avontuur in de bossen? Slaap in een tent en maak nieuwe vrienden en herinneringen.
Ga mee op Pinksterkamp met de kinderen en leiding van jouw zwemvereniging Tilburgse Watervrienden.
Op kamp ga je Gert Goud helpen bij het openmaken van een enorme kluis die hij heeft ontdekt. Uiteraard worden jullie daarbij geholpen door Samson Sloop, hij krijgt alles kapot. De inhoud van de kluis zal Gert delen met jou!

Wanneer

Het kamp is van 27 mei (11uur) tot en met 29 mei (14uur) voor leden vanaf 6 tot en met 13 jaar en kost slechts € 22,50 voor drie dagen eten, drinken, snoepen en spelen.
Opgeven kan tot en met 14 mei op het zwembad bij de controle. Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze vrijwilligers je graag te woord. Je kunt je ook inschrijven via de website: www.tilburgsewatervrienden.nl/meeopkamp houd dan je gele lidmaatschapskaart bij de hand.

Vervoer

Op zaterdag brengen de ouders de kinderen om 11 uur naar ons kampterrein in Kasterlee (net over de grens in België). Daar worden de kinderen ook weer opgehaald op maandag (2e Pinksterdag) om 14 uur.

Wat we gaan doen

We gaan die dagen allerlei leuke spellen doen in het bos, op ons veld en als het nodig is in de binnenlocatie. Wij regelen de tenten, het eten, de spelletjes, EHBO-ers en alles wat erbij komt kijken. We beginnen op zaterdag altijd met een uitgebreide kennismaking, zodat de kinderen elkaar en de leiding leren kennen. Alles wat we doen staat in het teken van ons thema.

Wie er mee gaan

De kinderen die meegaan zwemmen allemaal bij ons en ook de leiding zijn onze eigen vrijwilligers. Uiteraard is iedereen in het bezit van een VOG en hebben we goede afspraken. Zo mag er bij ons op kamp geen alcohol gedronken worden, door niemand. Zijn er altijd minimaal 2 EHBO-ers beschikbaar (ook 's nachts) en volgen mij de richtlijnen van onze zwembranche.

Meedoen

Je kunt inschrijven vanaf 14 april tot en met 14 mei voor slechts € 22,50 voor drie dagen eten, spelen en 2 nachtjes slapen in een tent. Geef je dus nu op bij onze vrijwilligers op het zwembad. Je krijg dan meteen een unieke sleutelhanger cadeau. Je kunt je ook inschrijven via de website: www.tilburgsewatervrienden.nl/meeopkamp houd dan je gele lidmaatschapskaart bij de hand.

Zaterdag 27 mei begint het kamp om 11 uur. Je kunt vanaf 10 uur op het terrein aankomen, eerder kunnen we je niet op het terrein toelaten.

Maandag 29 mei is het kamp om 14 uur afgelopen. Je kunt je kind dan vanaf 14 uur weer ophalen op het kampterrein. We kunnen je niet voor 14 uur op het terrein toelaten.

Tijdens het Pinksterkamp controleren wij je kind op teken. We verzoeken je om na thuiskomst zelf je kind te controleren op teken! Als je meer informatie wilt of hier bezwaar tegen hebt, vraag het dan aan onze vrijwilligers (op het bad of op kamp zelf).

Documenten

Routebeschrijving - Altijd handig om te weten waar je moet zijn.
Brief ouders - Altijd handig om te weten wat je (kind) mee moet nemen en ook wat vooral niet.

Wil je weten hoe wij het kamp organiseren? Dan kun je hieronder nog extra informatie downloaden

Kampreglement - De regels waaraan iedereen, ook de leiding, zich moet houden
Medicijnprotocol - Het protocol dat we gebruiken voor de toediening van medicijnen
Noodweerprotocol - Wat te doen als er slecht weer op komst is
Tekencontroleprotocol - Waarom en hoe we controleren op teken


Zwemvereniging Tilburgse Watervrienden

Aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond
Koninklijk goedgekeurd 31-12-1971
Telefoon: 06 - 53 77 64 24
E-mail: gebruik ons contactformulier
Postadres: Postbus 5, 5000 AA Tilburg
Kamer van Koophandel nummer: 40258678
IBAN voor contributie: NL91 INGB 0001 9456 57


WhatsApp Facebook Instagram

© 2023 Zwemvereniging Tilburgse Watervrienden
Voor het laatst aangepast op 12 april 2023.