| Contact
 | Kosten
 | Lid worden
 | Proefles
 | 
Zoeken in de site
 | Zwemtijden

Locatie: 

> Home > Synchroonzwemmen > Laatste-nieuws

Laatste Nieuws

9 september 2022 start synchroonzwemmen

De zomervakantie is aangebroken. Vrijdag 9 september starten onze trainingen weer. Wil je ook eens kennismaken? Neem contact op voor een proefles. Je bent, na de zomervakantie, van harte welkom!

30 juni Regionaal diploma zwemmen

Op donderdag 30 juni zijn we met 7 meiden naar Eindhoven geweest voor het diplomazwemmen. 1 van de meiden ging op voor het H diploma, 2 voor diploma G, 1 voor diploma F en 3 voor het diploma E. Alle meiden hebben super goed gezwommen en alle meiden hebben dan ook het diploma behaald. Gefeliciteerd meiden!

12 december Regionaal diploma zwemmen

Zondag 12 december hebben we in Eindhoven deelgenomen aan het regionaal diploma zwemmen. Onze zwemsters Patricia, Indy en Sanne hebben super goed gezwommen en zijn erg blij met het behaalde diploma. Goed gedaan meiden!

Junioren Kampioenschappen

Zondag 28 november vond het Nederlands kampioenschap synchroonzwemmen voor junioren plaats. Wij namen deel met een solo, duet en groep en alle meiden zijn in de prijzen gevallen! Lieke heeft met haar solo een gouden medaille behaald en ook Charlotte en Ilvy behaalden met het duet een gouden plak. De meiden die groep gezwommen hebben: Roos, Milou, Yi Sha, Jülide, Linda Isah, Ilvy en Charlotte brachten vol trots een zilveren medaille mee naar huis!

Try-out sport

In november hebben we met veel plezier een paar kennismakingslessen synchroonzwemmen verzorgd binnen het try-out sport-kennismakingstraject. Een groep van 15 geïnteresseerde meiden van zes tot twaalf jaar hebben een leuke uitvoering op muziek aangeleerd. In een uitvoering zwem je op het ritme van de muziek bijzondere zwemslagen en figuren die je bij het synchroonzwemmen leert. Je moet goed oefenen voordat je de onderdelen synchroon kunt zwemmen, maar wat hebben deze deelnemers dit keer hard getraind en veel geleerd.

Tijdens de laatste les werden onze leden verrast door een mooie voorstelling van de try-out deelnemers. De meiden zagen er in glitterhesjes top uit en na een groot applaus kregen zij ter afsluiting een certificaat van deelname.

Ben jij bezig met zwemles en wil je na je B of C diploma blijven zwemmen?

Neem dan gerust eens contact op voor een proefles! www.tilburgsewatervrienden.nl/proefles


Zwemvereniging Tilburgse Watervrienden

Aangesloten bij de Nederlandse Culturele Sportbond
Koninklijk goedgekeurd 31-12-1971
Telefoon: 06 - 53 77 64 24
E-mail: gebruik ons contactformulier
Postadres: Postbus 5, 5000 AA Tilburg
Kamer van Koophandel nummer: 40258678
IBAN voor contributie: NL91 INGB 0001 9456 57


WhatsApp Facebook Instagram

© 2023 Zwemvereniging Tilburgse Watervrienden
Voor het laatst aangepast op 18 juli 2022.