| Contact
 | Lid worden
 | 
 

Locatie: > Home > Evenementen > Pinksterkamp > 2019

Pinksterkamp 2019 - De Slecht(e) weer tovenaar

In een grote toren woont een boze tovenaar die heel erg van slecht weer houdt. Al jaren is hij op zoek naar een manier om het weer te veranderen zodat het altijd slecht weer gaat zijn. Het is hem nu bijna gelukt. Vanuit zijn toren kan hij het weer plaatselijk al veranderen, maar hij zoekt de manier om het op de hele wereld te kunnen doen. 

Weerdina en Rego Regeboog gaan proberen hem tegen te houden, want wij willen ook goed weer natuurlijk.

Je kunt nog inschrijven tot en met 26 mei voor slechts € 22,50 voor drie dagen eten, spelen en 2 nachtjes slapen in een tent. Geef je dus nu op bij onze medewerkers op het zwembad.

Zaterdag 8 juni begint het kamp om 11 uur. U kunt vanaf 10 uur op het terrein aankomen, eerder kunnen we u niet op het terrein toelaten.

Maandag 10 juni is het kamp om 15 uur afgelopen. U kunt uw kind dan vanaf 15 uur weer ophalen op het kampterrein. We kunnen u niet voor 15 uur op het terrein toelaten.

Tijdens het Pinksterkamp controleren wij uw kind op teken. We verzoeken u na thuiskomst zelf uw kind te controleren op teken! Als u meer informatie wilt of hier bezwaar tegen heeft, vraag het dan aan onze medewerkers (op het bad of op kamp zelf).

Download hier de routebeschrijving.
Download hier de lijst met dingen die uw kind mee moet nemen.Informatie over teken

Teken zijn hele kleine spinachtige beestjes, ze leven van bloed en komen in het hele land voor, in bos, park, hei, duinen of in de tuin. Teken kruipen op dieren of mensen en bijten zich vast in de huid. De meeste mensen worden gebeten tussen maart en oktober.

Van een tekenbeet kunnen mensen ziek worden. Ongeveer één op de vijf teken is besmet met de lymebacterie. Als de teek korter dan 24 uur op de huid zit, is de kans dat uw kind besmet wordt met een bacterie nog klein. Daarom controleren wij de kinderen tijdens het Pinksterkamp op teken. De controle moet gebeuren als uw kind alleen zijn/haar ondergoed aan heeft. De controle houdt het volgende in: de jongens controleren zichzelf onder begeleiding van twee (mannelijke) leiders. De meisjes controleren zichzelf onder begeleiding van twee (vrouwelijke) leidsters.

Als er een teek wordt gevonden wordt die door ons verwijderd en wordt de vindplaats op een formulier aangetekend, zodat u in geval van een tekenbeet kunt letten op het verschijnen van een rode kring op of bij de plaats van de beet en/of het ontstaan van griepachtige verschijnselen. In beide gevallen moet u zo snel mogelijk contact opnemen met uw huisarts.

We verzoeken u na thuiskomst zelf uw kind te controleren!


Tilburgse Watervrienden
Telefoon: 06 - 53776424 (na 18 uur)
E-mail: gebruik ons contactformulier
Postadres: Postbus 5, 5000 AA Tilburg
Kamer van Koophandel nummer: 40258678
IBAN voor contributie: NL91 INGB 0001 9456 57

Social media

Facebook

© 2007-2019 Tilburgse Watervrienden
Voor het laatst aangepast op zaterdag 11 mei 2019.
Deze pagina is 21 keer bekeken (sinds 08 mei 2019).